Bij de VVV in Kaatsheuvel kunt u terecht voor de meest uiteenlopende informatie. Zo kunt u er terecht voor tips voor uw dagje uit in De Loonse en Drunense Duinen of Landgoed Huis ter Heide, busdagtochten en theatervoorstellingen. Naast een grote hoeveelheid gratis beschikbare folders en brochures, verkoopt het VVV kantoor ook diverse artikelen, die niet alleen voor consumenten, maar ook voor bedrijven interessant zijn.

Hieronder treft u een keur van artikelen die verkrijgbaar zijn in de VVV Winkel:

Klik voor het volledige assortiment op de knop in de witte balk.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de VVV of breng eens een bezoekje aan de VVV winkel.

Voor bedrijven en instellingen hebben wij voor bijv relatiegeschenken of eindejaarsbestellingen een bestelfomulier gemaakt. U kunt dit eventueel faxen of mailen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling dan keurig op tijd klaar ligt. Heeft u meer vragen schroom niet met ons contact op te nemen. Gewoon langskomen kan natuurlijk ook.


VVV Kaatsheuvel – Loon op Zand – De Moer
Peperstraat 10 a
5171 EC Kaatsheuvel
T: 0416 – 27 77 19
info@vvvkaatsheuvel.nl

Openingstijden winkel
Maandag: 13.00 uur -17.00 uur Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-12.30 uur en 13.00-17.00 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur
Gesloten op : Nieuwjaarsdag, 1e en 2e Kerstdag, 1e en 2e Paasdag, Koningsdag 27 april, 5 mei, Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag.

. Het VVV Kantoor heeft meegedaan aan het project drempelvrij dorp. De resultaten kunt u vinden op de website www.toegankelijkbrabant.nl