Welkom bij VVV Kaatsheuvel - Loon op Zand - De Moer

Er zijn wel 1001 redenen om de gemeente Loon op Zand te ontdekken…

De gemeente Loon op Zand biedt bezoekers een groene, gezellige en gastvrije omgeving.
De dorpen Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer vormen samen de gemeente.

er is veel te beleven voor jong en oud
Bekend zijn attractiepark De Efteling, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en Experience Island ’t Blauwe Meer. Beleef ook de culturele evenementen en een keur aan sport- en recreatieve evenementen. Naast de vele verblijfsaccommodaties, vindt u in onze dorpskernen Kaatsheuvel , Loon op Zand en De Moer een gevarieerd aanbod aan café’s, restaurants en winkels. Restaurants en winkels met ook smaakvolle streekproducten ! Geniet van 1001xLoon op Zand: het gehele jaar rond……!

Bezoek daarbij zeker eens het nieuwe dorpscentrum van Kaatsheuvel…. Het bruisend hart…. Op het Anton Pieckplein vindt u Het Klavier… met onder meer de moderne bibliotheek, een nieuwe brasserie en theater- en filmzaal. Regelmatig vinden daar voorstellingen plaats. Ook de dorpskern van Loon op Zand is een bezoek meer dan waard, met onder meer het vorige jaar geheel gerestaureerde Witte Kasteel ! Voor ouderwets dorpse idylle tenslotte, bent u welkom in De Moer !

Geniet daarbij van een fietstocht of wandeling door prachtige natuurgebieden. Zo zijn er Landgoed Huis ter Heide, de duinen, Landgoed Plantloon en het agrarische landschap. Ook voor mountainbikers, ruiters en menners zijn er mooie tochten uitgestippeld. Het VVV-kantoor in het centrum van Kaatsheuvel heeft een uitgebreid assortiment aan speciale wandel-, fiets- en ruiterkaarten. Daarmee maakt u kennis met de mooiste plekjes en bezienswaardigheden van de streek.

Ervaar vanuit Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer de Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid ! Er is vertier voor jong en oud. Van zwemmen bij het Blauwe Meer tot paardrijtochten vanuit de vele maneges. Van café, restaurant en terras tot midgetgolf, speeltuinen en steproutes. Niet voor niets is onze gemeente het toeristisch recreatieve centrum in de regio Midden-Brabant! En dat allemaal centraal gelegen tussen de grote steden Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Ook voor de eigen inwoners is er bij de VVV veel te ontdekken. Wekelijks treft u weer nieuwe ideeën bij de VVV in de Peperstraat 10 A te Kaatsheuvel.

 

 


https://issuu.com/2dstudioinvorm/docs/toeristisch_langstraat_2018-2019